Saturday, March 24, 2012

Holiday in Singapore ...








Ok kat sini smua sy letak gmbr2 tempat2 yang sy lawati masa kat singapore ... Korang bley la cuci2 mata kat sini , smbil2 tu berangan skit .. kot2 angan2 tu jadi nyata ke ? hehehee 


                                            MARINA BAY SAND








 Gmbr kat atas tu sebenar nye hotel tau ... tmpt ni rmai org dtg utk amik gmbr . kteorg xjauh pun dr hotel tu , kte lepak2 kat esplanade .. kat sini ada restoran and club .. so byk foreigner ada kat kwsan ni ...time kteorg dtg ni kebetulan ada function . xtau la function ape , sbb sllu nye xde lampu2 mcm ni .. so kene masa la kte org dtg ni ... hehee



ni la bas double decker tu ... excited tak ? hehehe kalau kat sana , biasa je bg dorg .. kalau kat kl ni , melompat2 kot dpt naik bas ni hehehe...


Bugis street 












 


 vivo city 




















singapore flyer capsule















Universal Studio Singapore







































 

No comments:

Post a Comment